Valencia CF13 junio 2024

En marxa la 5ª edició de ‘The Champions Burger’

L'acte d'inauguració va comptar amb la presència dels mitjans de comunicació, influencers i els primers milers de visitants al Camp de Mestalla

Des del dia d'ahir ja es pot gaudir del festival gastronòmic ‘The Champions Burger’ que busca la ‘Millor Hamburguesa d'Espanya’. Una 5a edició especial, ja que, per primera vegada se celebra en el centenari estadi del Camp de Mestalla.

L'acte d'inauguració es va realitzar en la vesprada del dimecres, 12 de maig, en el temple valencianista i va comptar amb la presència de nombrosos mitjans de comunicació, influencers i dels primers milers de visitants que es van acostar al Camp de Mestalla per a gaudir de les millors hamburgueses d'Espanya dels diferents restaurants del nostre país.

DES DEL 12 DE JUNY FINS AL 7 DE JULIOL

Des del dimecres 12 de juny i fins al 7 de juliol tens l'oportunitat de gaudir d'una innovadora experiència gastronòmica dirigida a tots els públics que té lloc sobre la gespa del nostre estadi abans que es canvie l'herba per a la pròxima temporada.

L'entrada és gratuïta i els horaris són: de dilluns a dijous des de les 18.00 hores fins a les 00.30 hores i de divendres a diumenge des de les 12.00 hores fins a les 00.30 hores.

L'accés al festival gastronòmic està situat en la façana de l'estadi de l'Avinguda d'Aragó al costat de la Torre B.

D'acord amb la normativa, el certamen comptarà amb un aforament limitat, que optimitzarà l'organització i els temps dins de l'estadi.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.