Fundació VCF23 mayo 2024

'ESCOLES COR BLANQUINEGRE', DE LeS CORTS A LA CIUTAT ESPORTIVA VCF

L'activitat esportiu-educativa de la Fundació VCF continua treballant juntament amb la Diputació de València en els centres escolars

La Ciutat Esportiva VCF està sent escenari en el present mes de la celebració de diversos Tornejos 'Escoles Cor Blanquinegre', acció esportiu-educativa de la Fundació VCF en col·laboració amb la Diputació de València.

Així, este passat 21 de maig van disfrutar de les instal·lacions valencianistes 21 alumnes de l'activitat en el CEIP IVAF-Luis Fortich (València) i 15 estudiants de la mateixa en el CEIP Juan XXIII (Torrent).

Anteriorment a este dia havia sigut el torn de 50 xiquets del CEIP Nuestra Señora del Amparo (Real de Gandia), del CEIP Sant Miquel (Lliria) i del CEIP Les Arenes (València).

Estos, que van poder conéixer en persona a Cristian Rivero, porter del Valencia CF, arribaven de les Corts Valencianes, que havien tingut l'oportunitat de visitar i conéixer de la mà de Víctor Soler, secretari de la Mesa de les Corts.

La Fundació VCF va posar en marxa fa nou temporades 'Escoles Cor Blanquinegre', juntament amb el suport de la Diputació de València, implicant-se cada curs en 20 centres escolars de València i província amb un context social no exempt de dificultats, beneficiant directament a una mitjana de 300 persones i indirectament a prop de 3.500.

Des de la temporada 2015.16, tècnics de l'Acadèmia VCF, del Valencia CF Femení i de l'Associació Futbolistes VCF impartixen entrenaments setmanals carregats de valors en cadascun dels col·legis, entrenaments que ajuden als responsables dels col·legis com a ferramenta educativa.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.