Valencia CF09 abril 2024

FAN STORY | De Mallorca a València. Un llegat i un sentiment etern que es transmet de parells a fills

Coneix esta emotiva història de valencianisme

“Ens va transmetre esta passió pel Valencia CF i eixe amor que sentia ell per l'equip”. Este era José -pare de Asier- que lamentablement va morir per una dura malaltia -mielóma múltiple-, un tipus de càncer que es forma en les cèl·lules plàstiques i que, actualment, seguix sense tindre cura. No obstant això, el seu llegat i el seu valencianisme sempre serà present en esta família mallorquina.

“Hem vingut per un tema sentimental. El pare del meu fill era valencianista des de sempre, nascut a València i amb una afició molt gran per l'equip. Ens va transmetre esta passió i amor pel Valencia CF. En el 2020 va morir i la seua il·lusió era vindre al camp amb Asier. Com no va poder fer-ho, vaig voler vindre en el seu nom”, indica Paloma Ramón, mare de Asier.

Una sorpresa especial 

Asier i el seu amic van vindre a València per a disfrutar i veure un partit del seu estimat Valencia CF en el centenari Camp de Mestalla, encara que la seua mare -Paloma- els havia preparat una altra sorpresa especial.

“Els xiquets no sabien res, només que anaven a veure el partit. Va costar un poc pel tema de l'equipament, em comentaven que per què havien de portar les calces”, explica Paloma Ramón.

Va arribar el moment. Un somni complit. Asier i el seu amic van eixir al camp de la mà dels jugadors en el partit que va enfrontar al Valencia CF davant el Getafe CF.

“La seua mirada als jugadors, al camp, a tot. El sentiment de record al seu pare. José comentava que tant de bo i que si ens imaginàvem veure eixir al nostre fill a Mestalla. Per a nosaltres era difícil, per no dir impossible. Però cal perseguir els somnis i intentar-ho. El Valencia CF ens ho ha oferit i ha sigut un dia molt emotiu. Que un Club tan gran com el Valencia CF haja fet això per nosaltres sense realment conéixer-nos és d'agrair per sempre i no es pot oblidar”, afirma Paloma.

L'equip va guanyar el partit davant el combinat ‘azulón’ i va posar el fermall d'or a un dia inoblidable per a esta família mallorquina i, sobretot, per a Asier i el llegat i sentiment del seu pare per l'entitat valencianista.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.