Valencia CF07 mayo 2024

FAN STORY | Okku i la seua visita més valencianista

El president de la VCF Nippon porta més de 10 anys seguint al Valencia CF, Valencia CF Femenino i VCF Mestalla

Taka Okuyama, més conegut com Okku, és fundador i president de la Penya VCF Nippon i un gran aficionat valencianista que, des del Japó, no es perd ni un partit del Valencia CF.

“He vingut des del Japó més de 10 vegades. La gent sempre em pregunta, però és perquè és una experiència única. El Valencia CF és el millor equip del món. Soc aficionat del futbol des que el Japó va participar per primera vegada en un Mundial (1998). Prompte, em vaig enamorar del Piojo López i em vaig convertir en valencianista”, explica Taka Okuyama.

Des de 2018, al costat de 77 valencianistes nipons que formen la Penya VCF Nippon, compartixen el seu valencianisme i estan atents als partits de l'equip ja siga de matinada o al matí. En esta ocasió, Okku va assistir al centenari Camp de Mestalla per a presenciar el partit del Valencia CF davant l'Esportiu Alabés.

“Estic molt content de poder haver vist als jugadors i parlar amb ells. Tots són increïbles. M'agrada Gayà, és canterà, capità i cor del València CF. Els jugadors representen la passió pel Club. Sempre m'emocione molt. Quan el Valencia CF marca, sempre plore”, indica Okku.

A més, en la seua visita a València, Okku també va anar a animar al VCF Mestalla i al Valencia CF Femení en els seus respectius partits disputats a l’Estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva de Paterna.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.