Valencia CF26 abril 2024

FAN STORY | Pepelu i la seua dedicatòria de gol especial per al xicotet Carlos

Descobreix esta bonica història d’ADNVCF que els uneix

Carlos és un jove aficionat del Valencia CF que patix paràlisi cerebral infantil i l'ídol de la qual és Pepelu. Fa uns dies, el migcampista del Valencia CF va sorprendre el xicotet valencianista en la Ciutat Esportiva de Paterna i en eixa agradable trobada van arribar a una promesa: que el seu ídol, Pepelu, li dedicara el seu pròxim gol.

“Carlos tenia ganes de conéixer-me i va anar en la recepció de la Ciutat Esportiva de Paterna vaig tindre la sort d'estar bastant temps amb ell parlant, contant-me històries i al final va sorgir la idea que volia i tenia moltes ganes que li dedicara un gol i va sorgir la idea del telèfon, una cosa especial entre ell i jo”, explica Pepelu.

El gol va arribar i la dedicatòria també. El migcampista del Valencia CF va anotar el gol que donava l'empat davant el Reial Betis i va complir amb la seua promesa: li ho va dedicar a Carlos amb el gest del telèfon.

“Sabia que el gol era per a mi. Quan va xiular el penal l'àrbitre vaig dir vamos, tirarà Pepelu. Encara que havien passat tres partits des de la promesa i jo pensava és un futbolista, ha d'estar concentrat i dic potser s'acorda, però potser que no. Però sí sí, et vas recordar”, indica Carlos.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.