Valencia CF13 junio 2024

FEM QUE BRILLE: PUMA I EL VALENCIA CF PRESENTEN L'EQUIPAMENT HOME 2024-25 INSPIRADA EN L'ICÒNIC TRIPLET DE 2004 

PUMA i el VALENCIA CF anuncien el llançament del nou equipament home 2024-25 que ret homenatge al memorable Triplet de 2004, l'any més daurat de la nostra història gràcies a la conquesta del títol de Lliga, la Copa de la UEFA i la Supercopa d'Europa.

El nou equipament, que cobra forma sota el lema ‘FEM QUE BRILLE’, reviu l'esperit, l'atreviment i la passió de donar-lo tot. Un disseny concebut com a element d'orgull per a jugadors i aficionats en el qual els nostres colors tradicionals es veuen realçats amb detalls daurats, com l'escut, que simbolitzen l'èxit aconseguit amb eixe Triplet inoblidable.

La nova indumentària del Valencia CF és el resultat de la combinació d'elements clàssics d'estil retro amb l'aplicació de les últimes tecnologies i desenvolupaments tècnics. En el disseny, que captura amb esta reinterpretació l'essència del triomf, s'han recuperat les mànegues en color negre que lluïa l'equipament de la temporada 2003-04 i s'han incorporat logos i detalls daurats amb un toc premium per a rendir tribut a l'efemèride.

La camiseta és una elegant combinació de negre i blanc amb el disseny del ratpenat -situat en la part posterior del coll-, el logo de PUMA, l'escut del Club i el logo de TM Grupo Inmobiliario, Main Global Partner de l'equip, en daurat, mentres que el logo de Divina Seguros, Sleeve Partner i Asseguradora Oficial del Valencia CF, destaca en color blanc. Per part seua, les calces i els pantalons es presenten en un color block negre que contrasta amb l'escut del Club i el logo de PUMA-tots dos en daurat, igual que en la camiseta- i el logo de Škoda, Premium Plus Partner, en blanc.

La camiseta ha sigut fabricada amb materials d'última generació, que asseguren la transpirabilitat i la flexibilitat necessàries, juntament amb la incorporació de la tecnologia ULTRAWEAVE que proporciona màxima lleugeresa per a garantir el més alt rendiment i comoditat per als jugadors. Així mateix, la samarreta presenta un innovador patró per a una adaptació perfecta al cos que integra dos franges verticals en color negre molt potents visualment.

El HOME KIT estarà disponible a la tenda online del Valencia CF (https://www.valenciacf.com/es/shop/home), a partir de les 10.00 hores de hui, a les tendes oficials del Valencia CF (Megastore Ajuntament i Camp de Mestalla) i en totes les tendes PUMA i en puma.com.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.