Valencia CF28 marzo 2024

Forment i un gol que va passar a la història del Valencia CF

Coneix la jugada d'este gol transcendental per a la consecució de la Lliga de 1970-71

El 28 de març de 1971 va sonar més fort que mai. Faltaven quatre jornades per al final de la temporada i el Valencia CF es trobava submergit en una ajustada baralla pel lideratge al costat d'Atlètic de Madrid i FC Barcelona. El RC Celta de Vigo visitava del Camp de Mestalla i aguantava estoic les envestides locals.

S'acostava el minut 90 i el 1-1 semblava definitiu. Els valencianistes que ocupaven les graderies es desesperaven davant la resistència visitant. Llavors, va arribar Forment i es va avançar en el primer pal per a cabotejar un servici de cantonada botat per Sergio.

Gol. Coixins a l'aire. Salts d'alegria. Èxtasi total. Mestalla va embogir per a cantar un gol que va ser decisiu per a alçar el títol de lliga de 1971. Una miqueta que es va convertir en un moment indispensable en la iconografia del valencianisme.

Fotos: Emilio Viña

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.