Fundació VCF08 junio 2024

Futbolistes de l'Acadèmia VCF y del VCF Inclusiu 'juguen com a pescadors de plàstics' per a salvar els oceans juntament amb TM Real Estate Group

Amb motiu del Dia Mundial dels Oceans, que es celebra cada 8 de juny

Amb motiu del Dia Mundial dels Oceans, que es celebra cada 8 de juny, el Valencia CF i TM Real Estate Group, Main Partner del Club, han col·laborat en una jornada de conscienciació per a evitar tirar residus plàstics en les mars i oceans, així com per a arreplegar-los i reciclar-los.

El Valencia CF, en una acció social dirigida per Gravity Wave, ha estat representat per jugadors de la Residència de l'Acadèmia VCF i per jugadors del VCF Inclusiu de la Fundació VCF. Els ha acompanyats Lucas Serrano, director de Comunicació i de Responsabilitat Corporativa de TM Real Estate Group.

TM Real Estate Group és una empresa compromesa amb els seus professionals, la societat i el medi ambient, amb la missió d'actuar amb responsabilitat en totes les seues accions i iniciatives, que desenvolupen en diversos àmbits: educació, esport, accés a la vivenda, acció social i medi ambient.

En TM Real Estate Group són conscients de la necessitat de la conservació i protecció del medi ambient, assumint el compromís de previndre i reduir al màxim els impactes ambientals derivats de la seua activitat.

Entre altres, els compromisos adquirits en esta matèria i definits en el Codi Ètic són minimitzar els residus generats, promoure l'estalvi d'energia, contribuir a la conservació dels recursos naturals i promoure bones pràctiques entre l'equip humà que conforma el Grup.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas