Fundació VCF02 mayo 2024

GAYÀ, PROTAGONISTA DE LA 'III RUTA D'ART URBà VCF' a BENIATJAR

La Ruta, organitzada per Fundació VCF i Diputació de València, vertebra el sentiment pel Valencia CF i l'arrelament a la terra

Beniatjar, a la Vall d'Albaida, lluïx des d'este dijous 2 de maig el seu mural de la 'III Ruta d'Art Urbà VCF', amb protagonisme especial per a José Luis Gayà, primer capità del Valencia CF, i per al patrimoni cultural del 'poble del Benicadell'.

y para el patrimonio cultural del 'pueblo del Benicadell'.

Es tracta d'una obra col·laborativa realitzada per: Moreno i Yeko; Sink i Xemayo; i Mawe i Pauceda.

Juntament amb Beniatjar, la III Ruta albergarà murals a Gavarda, també col·laboratiu, i a Montroi i Tavernes de la Valldigna.

En la Ruta, organitzada per la Fundació VCF i la Diputació de València, a través de València Turisme, el Club és l'element vertebrador d'esta, tant del sentiment com de l'arrelament de pertinença a la nostra terra valenciana, reforçant el seu atractiu com a potència turística de primer nivell.

En definitiva, la Ruta és una mostra de l'arrelament local del Valencia CF al mateix temps que de la seua dimensió internacional, és una mostra de l'ADN VCF.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.