Valencia CF21 marzo 2024

Giorgi Mamardashvili, nominat al millor jugador Sub-23 del mes de març en LALIGA EA Sports 23-24

www.valenciacf.com

El porter del Valencia CF, Giorgi Mamardashvili, ha sigut nominat al millor jugador Sub-23 del mes de març en LALIGA EA Sports 23-24.

Les grans actuacions del porter valencianista (29/09/2000) li han convertit en un pilar fonamental per a l'equip que dirigeix Rubén Baraja. Mostra d'això, són els diversos rècords que el de Tiflis ha superat amb el Valencia CF esta temporada. Mamardashvili s'ha convertit en el porter xe amb més titularitats consecutives a LALIGA (66) y ha batut el seu propi rècord de més porteries a zero (9) en la competició domèstica.

Quant a la votació per el ‘Millor Jugador Sub-23 del mes de març’, Mamardashvili competix al costat de Pau Cubarsí (FC Barcelona), Beñat Prats (Athletic Club de Bilbao), Álex Baena (Vila-real CF) i Eduardo Camavinga (Reial Madrid CF). El període de votació conclou el diumenge, 24 de març, a les 23.59 hores.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas