Valencia CF13 febrero 2024

Hedwiges Maduro, un neerlandés amb cor valencianista

L'exjugador d’Almere va ser campió de la Copa del Rei amb el Valencia CF (2008) i va competir 2 temporades amb el Sevilla FC

Este pròxim dissabte, el Valencia CF s'enfrontarà al Sevilla FC al Camp de Mestalla. Tots dos equips han compartit nombrosos jugadors al llarg de la història, entre ells, Hedwiges Maduro (13/02/1985). El migcampista, que també va actuar com a defensa central, va disputar 5 temporades amb el conjunt valencianista, amb el qual va guanyar una Copa del Rei (2008) i va jugar 2 campanyes en el combinat de Nervión.

L'exjugador neerlandés va arribar al Valencia CF al gener de 2008 amb l'objectiu de reforçar el centre del camp valencianista en el qual estaven David Albelda, Rubén Baraja, David Silva, Éver Banega, Edú Gaspar, Manuel Fernandes i Sunny Sunday. Amb treball i esforç, gradualment, va anar guanyant-se un lloc en les alineacions i ja amb Unai Emery en el comandament va poder créixer com a jugador, desembolicant-se també en la demarcació de defensa central. La seua polivalència va fer que disputara 139 partits en les 5 temporades que va defendre l'escut xe (2007-2012), marcant 3 gols i guanyant la Copa del Rei de 2008.

En 2012, va partir cap a Sevilla per a jugar les pròximes dos campanyes amb el conjunt andalús (2012-2014).

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas