Valencia CF07 junio 2024

Hugo Duro, el jugador que més faltes ha rebut en LALIGA EA Sports 23-24

El davanter del Valencia CF ha provocat 95 faltes

L'atacant del conjunt valencianista, Hugo Duro, és un exemple de treball, esforç i compromís sobre el terreny de joc i un dels futbolistes que més accions a favor genera per partit. Unes característiques que queden exemplificades en dades com ser el jugador que més faltes ha rebut (95) en esta temporada de LALIGA EA Sports 23-24.

En este rànking en el qual l'ariet del Valencia CF es troba en el primer escaló, li seguixen jugadors com Isco (79 faltes rebudes), Isi Palazón (76 faltes rebudes), Munir (73 faltes rebudes) i Bellingham (72 faltes rebudes).

Al llarg de la temporada 23-24 cal destacar que Hugo Duro ha aconseguit la seua millor campanya golejadora amb 13 gols i 2 assistències en LALIGA EA Sports 23-24, aconseguint ser el màxim golejador de l'equip en la temporada. A més, en el mes de març passat, va entrar en el ‘top 3’ del rànking de golejadors del Valencia CF en LALIGA dels últims 10 anys (2014) i ha igualat a les llegendes valencianistes David Villa i Guillermo Gorostizamarcant en una mateixa temporada de LALIGA en l'estadi del Reial Madrid CF (Santiago Bernabéu), el del FC Barcelona (Estadi Olímpic Lluís Companys) i el de l'Athletic Club de Bilbao (San Mamés).

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.