Valencia CF05 febrero 2024

Hugo Duro, en el top 10 dels davanters de les 5 grans lligues que més distància recorre per partit

L'atacant valencianista és el seté amb 10.11 km de mitjana

El davanter del Valencia CF, Hugo Duro, es troba en el ‘top 10’ dels davanters de les 5 grans lligues que més distància recorre per partit, ocupant el seté lloc amb 10.11 km de mitjana, segons el CIES Football Observatory.

El davanter che travessa la seua millor temporada golejadora amb 10 gols en LaLiga EA Sports 23-24 i és un exemple de lluita, sacrifici i compromís. Baralla cada pilota com si fora l'últim i fruit d'això, arriba la recompensa. L'atacant madrileny és el màxim golejador de l'equip en la temporada 23-24, el sisé -empatat amb Gerard Moreno- de tota LaLiga EA Sports 23-24 i el tercer/quart en la lluita pel trofeu Zarra de la temporada. Les seues millors dades en LaLiga com a davanter del Valencia CF van ser en la campanya 2021-22, en la qual va anotar 7 gols.

El seu gol davant l’UD Almería va ser un dels gols que va donar la victòria al conjunt valencianista, triomf que va permetre al Valencia CF prosseguir amb la bona dinàmica al Camp de Mestalla -des del 27 de setembre sense conéixer la derrota en el feu valencianista en LaLiga- i ocupar així, la setena plaça de LaLiga amb 35 punts en els 23 partits disputats.

No sols els seus gols han sigut importants per a aconseguir, el seu treball defensiu i esforç han fet possible este bon moment de la plantilla. La seua importància en el terreny de joc també queda reflectida en els minuts jugats (1.906) -segon futbolista del Valencia CF amb més minuts-.