Valencia CF17 febrero 2024

Hugo Duro: "Hem estat nosaltres més prop d'emportar-nos el partit"

Declaracions del davanter madrileny en VCF Media

Hugo Duro ha atés els mitjans de comunicació res més acabar la trobada enfront del Sevilla FC (0-0) de la Jornada 25 de LaLiga EA Sports 2023-24. El davanter madrileny ha analitzat el succeït en el partit disputat al Camp de Mestalla.

Superioritat sense premi

Era un partit difícil, rocós, pel rival. Aconseguir que el Sevilla quasi no et genere és molt bona notícia. Crec que ens ha faltat una miqueta a nosaltres. Hem estat nosaltres més prop de portar-nos el partit. Cal quedar-se amb això i pel següent.

Suport de Mestalla

Portem bona ratxa a Mestalla. L'ajuda del públic es nota molt. L'equip està amb confiança a Mestalla i el pròxim partit que juguem ací hem de seguir aquesta línia.

Possible penal sobre Foulquier

A mi em diu l'àrbitre que li dona amb el maluc, però no prou. A mi em sembla que li pega per darrere.

A pel Granada

Està clar que fora de Mestalla és més difícil. Però, anem amb la il·lusió de traure els tres punts. Aquest equip és ambiciós i anem allí amb la idea de guanyar.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.