Valencia CF04 mayo 2024

Hugo Duro i Pepelu, nominats als TOTS de LALIGA EA Sports 23-24

Elegeix a tots dos jugadors del Valencia CF per estar en l'equip de la temporada

Els jugadors del Valencia CF, Hugo Duro i Pepelu, estan nominats als TOTS de LALIGA EA Sports 23-24. Uns guardons que distingeixen al millor equip de la temporada en la competició nacional.

VOTA ACÍ PER HUGO DURO I PEPELU 

D'una banda, Hugo Duro passa per la seua millor campanya golejadora amb 13 gols i 4 assistències en LALIGA EA Sports 23-24. L'atacant de Getafe és el màxim golejador de l'equip en la temporada 23-24 -el tercer en la lluita per el ‘trofeu Zarra’-. A més, en el mes de març passat, va entrar en el ‘top 3’ del rànking de golejadors del Valencia CF en LALIGA dels últims 10 anys (2014) i ha igualat a les llegendes valencianista David Villa i Guillermo Gorostiza, marcant en una mateixa temporada de LALIGA en l'estadi del Reial Madrid CF (Santiago Bernabéu), el del FC Barcelona (Estadi Olímpic Lluís Companys) i el de l'Athletic Club de Bilbao (San Mamés).

D'altra banda, Pepelu s'ha convertit en un pilar fonamental en els esquemes de Rubén Baraja, oferint un gran talent i recorregut a la medul·lar de l'equip valencianista. El futbolista de Dénia ha disputat, pràcticament, la totalitat de minuts en aquesta LALIGA EA Sports 23-24 (2.945 minuts). El migcampista és el que més passades dona de l'equip (1.748), més recuperacions realitza (42) i a més, és el segon màxim golejador de la plantilla amb 6 gols en LALIGA (el jugador, d'entre les cinc grans lligues, que més gols ha marcat de penal). Igualment, ha aportat una assistència.

VOTA ACÍ PER HUGO DURO I PEPELU 

Quant a la votació pel ‘Millor Equip de la Temporada de LALIGA EA Sports 23-24’, Hugo Duro i Pepelu competeixen al costat dels següents jugadors (creativitats). El període de votació conclou diumenge, 5 de maig.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.