Valencia CF02 mayo 2024

Hugo Duro iguala a David Villa i Guillermo Gorostiza

El davanter del Valencia CF ha marcat en una mateixa temporada de LALIGA en l'estadi del Reial Madrid CF, FC Barcelona i Athletic Club de Bilbao

El davanter del Valencia CF, Hugo Duro, ha igualat a les llegendes valencianistes David Villa i Guillermo Gorostiza. L'ariet madrileny ha marcat en una mateixa temporada de LALIGA en l'estadi del Reial Madrid CF (Santiago Bernabéu), el del FC Barcelona (Estadi Olímpic Lluís Companys) i el de l'Athletic Club de Bilbao (San Mamés).

El futbolista de l'entitat valencianista passa per laseua millor campanya golejadora amb 13gols i 4 assistències en LALIGA EA Sports 23-24. L'atacant de Getafe és el màxim golejador de l'equip en latemporada 23-24 -el tercer en la lluita pel ‘trofeu Zarra’-. A més, en el mesde març passat, va entrar en el ‘top 3’ del rànking de golejadors del Valencia CF enLALIGA dels últims 10 anys (2014).

Este gran rendiment li ha portat a aconseguir una altra fita en el Club i és el d'igualar a llegendes de la talla de David Villa y Guillermo Gorostiza. Després del gol davant el FC Barcelona a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, s'ha convertit en el tercer jugador en la història del Valencia CF en marcar en l'estadi del combinat culer, del Reial Madrid CF i de l'Athletic Club. El ‘Guaje’ va aconseguir este objectiu en la seua primera temporada (2005-2006) i en la de 2007-2008 -encara que el gol davant el Barça va ser en Copa- (campanya de la consecució de la Copa del Rei); Gorostiza, en la seua segona campanya (1941-1942, es va aconseguir la Lliga).

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas