Valencia CF17 febrero 2024

Hugo Guillamón: “L'energia que ens dona la gent a Mestalla ens ajuda molt”

El migcampista atén a VCF Media després del partit enfront del Sevilla FC

Hugo Guillamón ha sigut un dels encarregats d'analitzar el partit davant el Sevilla FC en VCF Media. El migcampista ha destacat el treball realitzat per l'equip malgrat no aconseguir la victòria.

Solidesa defensiva

Hem buscat la victòria des del primer moment. Sabíem que el Sevilla FC ens anava a esperar un poc i anava a esperar que cometérem errors per a aprofitar-los i crec que hem estat bé. No els hem concedit molt i després ho hem intentat en atac, però no ha sigut possible el gol.

Extra de motivació

L'energia que ens dona la gent a Mestalla ens ajuda molt. Crec que a Mestalla estem fent grans partits. Fora també, però potser som una mica més irregulars. L'equip té energia, té ganes, ix cada partit a buscar els tres punts i això és el que hem de continuar fent.

Acció polèmica

Veig que li carrega per darrere. Tampoc és una jugada clara. L'àrbitre diu que li dona amb el maluc i que no és suficient per a xiular penal. Al final, són situacions del partit i no podem detindre'ns en això.

Un fortí

La nostra idea és fer-nos forts a casa. Sabem que la gent ens ajuda molt, hui una altra vegada ple. És increïble el suport que estem rebent. També és important si no podem guanyar, no concedir i no donar-los a ells els tres punts. I ara mirarem cap avant i a intentar traure els tres punts a Granada.

A pel Granada

És important anar a Granada amb la mentalitat de guanyar, treballar bé durant la setmana i arribar allí per a plasmar la idea del míster. És un partit important per a tornar a la senda de la victòria.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.