Valencia CF05 abril 2024

Intercanvi de regals institucionals entre el Valencia CF, l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i el quartet arbitral

Acte realitzat en la prèvia del Partit de Llegendes del Triplet

El Valencia CF, l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i el quartet arbitral del partit -encapçalat per Mateu Lahoz- han intercanviat uns detalls institucionals amb motiu del Partit de Llegendes del Triplet, celebrat este divendres 5 d'abril al Camp de Mestalla.

La presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, acompanyada d'Inma Ibáñez, directora de la Fundació VCF, han fet lliurament a l'AFE i al quartet arbitral d'una làmina personalitzada del partit, inspirada en els quadres del pintor valencià Joaquín Sorolla, del qual enguany es commemoren 100 anys de la seua defunció (10 d'agost de 1923).

Per part seua, l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha obsequiat al Valencia CF amb una placa personalitzada d'este partit especial.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas