Valencia CF12 marzo 2024

Ja a la venda l'abonament edició col·leccionista de la temporada 2023-24

Fes-te amb esta peça limitada i personalitzada que simbolitza el sentiment i la tradició, donant continuïtat al costum de conservar la targeta de cada temporada

Valencianista, ja pots fer-te amb el teu abonament edició col·leccionista de la temporada 2023-24!

Si eres dels aficionats als quals els agrada guardar l'abonament de cada temporada per al record i presumir de valencianisme al llarg dels anys, tenim el que estaves esperant.

Es tracta d'una peça limitada i personalitzada amb el teu nom, cognom i número de Socio VCF amb els detalls impresos de la 2023-24 perquè ho guardes amb el valor simbòlic que té: el record d'una temporada especial.

Per només 15 euros pots adquirir el pack col·leccionista amb el qual, al costat del teu abonament edició col·leccionista en tons platejats, rebràs un estoig i un clauer commemoratiu amb el disseny de l'abonament.

ESTE ABONAMENT NO ÉS VÀLID PER A ACCEDIR A L'ESTADI

Recorda que este abone edició col·leccionista no és vàlid per a accedir a l'estadi, simbolitza el sentiment i la tradició, donant continuïtat al costum de molts valencianistes de conservar la targeta de l'abonament de cada temporada.

Fes-te amb el teu abonament edició col·leccionista sol·licitant-ho de manera presencial en Àrea Afició (Plaza del Valencia CF, 3) en l'horari d'atenció de dilluns a divendres de 8.30 a 15.00 hores.

LA TEUA TARGETA DE L'ABONAMENT PER A ACCEDIR A L'ESTADI HA PASSAT A SER MULTITEMPORADA

Com saps, des del passat estiu la targeta del teu abonament, amb la qual accedixes habitualment a l'estadi, ha sigut millorada esta temporada amb tecnologia RFID, permetent que l'accés al Camp de Mestalla siga més ràpid i àgil mitjançant tecnologia contactless.

Esta millora implica que el teu abonament passa a ser multitemporada i hauràs de conservar-ho en el seu format físic una vegada acabe la temporada actual per a continuar utilitzant-ho.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.