Valencia CF03 abril 2024

JA A LA VENDA LES ENTRADAS DE PÚBLIC VISITANT PER AL PARTIT DEL VALENCIA CF DAVANT EL CA OSASUNA

Fes-te amb les teues entrades per animar a l'equip a l'Estadi El Sadar!

El Valencia CF disputarà dilluns que ve 15 d'abril (21.00 hores) el partit de la Jornada 31 de LALIGA EA Sports enfront del CA Osasuna, en el qual els nostres buscaran sumar una nova victòria a domicili.

Des d'este dimecres 3 d'abril ja pots adquirir les teues entrades de públic visitant per a animar a l'equip en l'Estadi El Sadar per un preu de 25 euros.

¡No te quedes sense la teua i anima al Valencia CF davant el CA Osasuna!

TERMINIS PER A LA COMPRA D'ENTRADES

-Socio VCF: a partir del dimecres 3 d'abril a les 10.00 hores fins al divendres 5 d'abril a les 23.59 hores o fins a esgotar existències.

-Públic general: des del dissabte 6 d'abril a les 00.00 fins al dilluns 8 a les 23.59 o fins a esgotar existències.

La recollida de les entrades per al CA Osasuna – Valencia CF es durà a terme en les taquilles del Camp de Mestalla el dimecres 10 i el dijous 11 d'abril en horari de 9.00 a 14.00 hores. Davant qualsevol incidència contact amb Àrea Afició a través de contact.valenciacf.com.

INFORMACIÓ IMPORTANT

-Cada persona podrà comprar un màxim de dos entrades. Les entrades són personals i intransferibles, per la qual cosa hauràs d'introduïr les dades de la persona que acudirà al partit i és important que facen ús de les entrades les persones que s'han indicat en el moment de la compra, atés que a la porta d'accés a l'estadi hauràs de presentar l'entrada i el teu DNI, havent de coincidir el nom de la persona en tots dos documents. En cas que no corresponga podries córrer el risc de no poder accedir a l'estadi visitant.

-El termini de Socio VCF és exclusiu, per tant, durant eixe període només es podrà comprar entrades per al Socio VCF i un acompanyant. Si eres Socio VCF i desitges comprar entrades per a dos persones que no són Socio VCF hauràs d'esperar al termini de públic general.

-No està permesa l'entrada de bombos o qualsevol tipus de megafonia a la graderia visitant de l'estadi.

-Si acudeixes a l'estadi amb la teua pancarta, esta haurà de ser sempre d'una grandària inferior a 3x2m.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.

Últimes notícies Ver todas