Valencia CF18 abril 2024

JA A LA VENDA LES ENTRADES DE PÚBLIC VISITANT PER AL PARTIT DEL VALENCIA CF DAVANT EL FC BARCELONA

Fes-te amb les teues entrades per a animar a l'equip en L'Estadi Olímpic Lluís Companys!

El Valencia CF disputarà dissabte que ve 27 d'abril (14.00 hores) el partit de la Jornada 33 de LALIGA EA Sports davant el FC Barcelona, en el qual els nostres buscaran sumar una nova victòria a domicili.

Des d'este dijous 18 d'abril ja pots adquirir les teues entrades de públic visitant per a animar a l'equip en l'Estadi Olímpic Lluís Companys per un preu de 30 euros.

No et quedes sense la teua i anima al Valencia CF davant el FC Barcelona!

TERMINIS PER A LA COMPRA D'ENTRADES

-Socio VCF: a partir del jueves 18 d'abril a les 10.00 hores fins al divendres 19 d'abril a les 23.59 hores o fins a esgotar existències.

-Público general: des del dissabte 20 d'abril a les 00.00 fins al diumenge 21 d'abril a les 23.59 o fins a esgotar existències.

L'enviament de les entrades per al FC Barcelona – Valencia CF es farà al correu electrònic que s'indique en el moment de la compra. Davant qualsevol incidència contacta amb Àrea Afició a través de contact.valenciacf.com.

PUNXA ACÍ PER COMPRAR LES TEUES ENTRADES

PUNXA ACÍ PER FER-TE SOCIO VCF I TINDRE PRIORITAT EN LA COMPRA D'ENTRADES

INFORMACIÓ IMPORTANT

-Cada persona podrà comprar un màxim de dos entrades. Les entrades són personals i intransferibles, per la qual cosa hauràs d'introduir les dades de la persona que acudirà al partit i és important que facen ús de les entrades les persones que s'han indicat en el moment de la compra, atés que a la porta d'accés a l'estadi hauràs de presentar-la entrada i el teu DNI, havent de coincidir el nom de la persona en tots dos documents. En cas que no corresponga podries córrer el risc de no poder accedir a l'estadi visitant.

-El termini de Socio VCF és exclusiu, per tant, durant eixe període només es podrà comprar entrades per al Socio VCF i un acompanyant. Si eres Socio VCF i desitges comprar entrades per a dos persones que no són Socio VCF hauràs d'esperar al termini de públic general.

-No està permesa l'entrada de bombos o qualsevol tipus de megafonia a la graderia visitant de l'estadi.

-Si acudeixes a l'estadi amb la teua pancarta, esta haurà de ser sempre d'una grandària inferior a 3x2m.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas