Valencia CF12 febrero 2024

JA A LA VENDA LES ENTRADES DE PÚBLIC VISITANT PER AL PARTIT DEL VALENCIA CF DAVANT EL GRANADA CF

Fes-te amb les teues entrades per a animar a l'equip en l'Estadi Nuevo Los Cármenes!

El Valencia CF disputarà dissabte que ve 24 de febrer (14.00 hores) el partit de la Jornada 26 de LaLiga EA Sports davant del Granada CF, en el qual els nostres buscaran sumar una nova victòria a domicili.

Des d'este dilluns 12 de febrer ja pots adquirir les teues entrades de públic visitant per a animar a l'equip en l'Estadi Nuevo Los Cármenes per un preu de 30 euros.

No et quedes sense la teua i anima al Valencia CF davant el Granada CF!

TERMINIS PER A LA COMPRA D'ENTRADES

-Socio VCF: a partir del dilluns 12 de febrer a les 10.00 hores fins al dimarts 13 de febrer a les 23.59 hores o fins a esgotar existències.

-Público general: des del dimecres 14 de febrer a les 00.00 fins a les 23.59 o fins a esgotar existències.

Les entrades per al Granada CF – Valencia CF són digitals, s'enviaran al correu que s'indique en el moment de la compra. En cas de no rebre-les o davant qualsevol incidència contacta amb Àrea Afició a través de contact.valenciacf.com.

INFORMACIÓ IMPORTANT

-Cada persona podrà comprar un màxim de dos entrades. Les entrades són personals i intransferibles, per la qual cosa hauràs d'introduir les dades de la persona que acudirà al partit i és important que facen ús de les entrades les persones que s'han indicat en el moment de la compra, atés que a la porta d'accés a l'estadi hauràs de presentar l'entrada i el teu DNI, havent de coincidir el nom de la persona en tots dos documents. En cas que no corresponga podries córrer el risc de no poder accedir a l'estadi visitant.

-El termini de Socio VCF és exclusiu, per tant, durant eixe període només es podrà comprar entrades per al Socio VCF i un acompanyant. Si eres Socio VCF i desitges comprar entrades per a dos persones que no són Socio VCF hauràs d'esperar al termini de públic general.

-No està permesa l'entrada de bombos o qualsevol tipus de megafonia a la graderia visitant de l'estadi.

-Si acudixes a l'estadi amb la teua pancarta, esta haurà de ser sempre d'una grandària inferior a 3x2m.

Copyright 2013-2023 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Penya, no es permet la seua reutilització

Últimes notícies Ver todas