Valencia CF20 mayo 2024

JA A LA VENDA LES ENTRADES DE PÚBLIC VISITANT PER AL PARTIT DEL VALeNCIA CF DAVANT EL RC CeLTa

Fes-te amb les teues entrades per a animar a l'equip en l'Estadi Abanca Balaídos!

El Valencia CF disputarà diumenge que ve 26 de maig (16.15 hores) el partit de la Jornada 38 de LALIGA EA Sports davant el RC Celta, en el qual els nostres buscaran sumar una última victòria a domicili per a acomiadar el campionat.

Des d'este dilluns 20 de maig ja pots adquirir les teues entrades de públic visitant per a animar a l'equip en l'Estadi Abanca Balaídos per un preu de 30 euros.

No et quedes sense la teua i anima al Valencia CF davant el RC Celta!

TERMINIS PER A LA COMPRA D'ENTRADES

-SocioVCF: a partir del dilluns 20 de maig a les 10.00 hores fins a les 23.59 hores o fins a esgotar existències.

-Públic general: des del dimarts 21 de maig a les 00.00 fins a lEs 23:59 o fins a esgotar existències.

L'enviament de les entrades es realitzarà al correu electrònic que s'indique en el moment de la compra. Davant qualsevol incidència contacta amb Àrea Afició a través de contact.valenciacf.com.

INFORMACIÓ IMPORTANT

-Cada persona podrà comprar un màxim de dos entrades. Les entrades són personals i intransferibles, per la qual cosa hauràs d'introduir les dades de la persona que acudirà al partit i és important que facen ús de les entrades les persones que s'han indicat en el moment de la compra, atés que a la porta d'accés a l'estadi hauràs de presentar-la entrada i el teu DNI, havent de coincidir el nom de la persona en tots dos documents. En cas que no corresponga podries córrer el risc de no poder accedir a l'estadi visitant.

-El termini de Socio VCF és exclusiu, per tant, durant eixe període només es podrà comprar entrades per al Socio VCF i un acompanyant. Si eres Socio VCF i desitges comprar entrades per a dos persones que no són Socio VCF hauràs d'esperar al termini de públic general.

-No està permesa l'entrada de bombos o qualsevol tipus de megafonia a la graderia visitant de l'estadi.

-Si acudeixes a l'estadi amb la teua pancarta, esta haurà de ser sempre d'una grandària inferior a 3x2m.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.