Valencia CF01 febrero 2024

JA A LA VENDA LES ENTRADES DE PÚBLIC VISITANT PER AL PARTIT DEL VALENCIA CF DAVANT L’UD LAS PALMAS

Fes-te amb les teues entrades per a animar a l'equip en l'Estadi de Gran Canària!

El Valencia CF disputarà dissabte que ve 10 de febrer (21.00 hores) el partit de la Jornada 24 de LaLiga EA Sports davant l’UD Las Palmas, en el qual els nostres buscaran sumar una nova victòria a domicili.

Des d'este dijous 1 de febrer ja pots adquirir les teues entrades de públic visitant per a animar a l'equip en l'Estadi de Gran Canària per un preu de 20 euros.

No et quedes sense la teua i anima al Valencia CF davant l’UD Las Palmas!

TERMINIS PER A LA COMPRA D'ENTRADES

-Socio VCF: a partir del dijous 1 de febrer a les 10.00 hores fins al divendres 2 de febrer a les 23.59 hores o fins a esgotar existències.

-Públic general: des del dissabte 3 de febrer a les 00.00 fins al diumenge 4 de febrer a les 23.59 hores o fins a esgotar existències.

Les entrades per a l’UD Las Palmas – Valencia CF són digitals, s'enviaran al correu que s'indique en el moment de la compra. En cas de no rebre-les o davant qualsevol incidència contacta amb Àrea Afició a través de contact.valenciacf.com.

INFORMACIÓ IMPORTANT

-Cada persona podrà comprar un màxim de dues entrades. Les entrades són personals i intransferibles, per la qual cosa hauràs d'introduir les dades de la persona que acudirà al partit i és important que facen ús de les entrades les persones que s'han indicat en el moment de la compra, atés que a la porta d'accés a l'estadi hauràs de presentar l'entrada i el teu DNI, havent de coincidir el nom de la persona en tots dos documents. En cas que no corresponga podries córrer el risc de no poder accedir a l'estadi visitant.

-El termini de Socio VCF és exclusiu, per tant, durant eixe període només es podrà comprar entrades per al Socio VCF i un acompanyant. Si eres Socio VCF i desitges comprar entrades per a dues persones que no són Socio VCF hauràs d'esperar al termini de públic general.

-No està permesa l'entrada de bombos o qualsevol tipus de megafonia a la graderia visitant de l'estadi.

-Si acudeixes a l'estadi amb la teua pancarta, esta haurà de ser sempre d'una grandària inferior a 3x2m.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.