Valencia CF26 junio 2024

JA A LA VENDA LES ENTRADES PER A LA 52a EDICIÓ DEL TROFEU TARONJA DAVANT EL EINTRACHT FRANKFURT 

Fes-te amb les teues entrades per animar al Valencia CF al Camp de Mestalla!

PUNXA ACÍ PER COMPRAR LES TEUES ENTRADES

El Valencia CF disputarà el pròxim 10 d'agost (21.00 hores) al Camp de Mestalla l'edició 52a del Trofeu Taronja, que comptarà amb el Eintracht Frankfurt de la Bundesliga com a rival convidat.

El conjunt alemany, que va ser campió de l'EuropaLeague en 2022, serà el rival contra el qual el Valencia CF viurà la seua posada en escena davant l'afició i l'últim test de la pretemporada abans de l'inici de LALIGA EA Sports 2024-25 en esta clàssica cita del futbol de cada estiu en el nostre estadi.

Les entrades ja estan a la venda i pots adquirir-les a través de l'App i web del Valencia CF. No et quedes sense elles!

TERMINIS PER A LA COMPRA D'ENTRADES

-Socio VCF i Socio VCF Abonat: a partir del dimecres 26 de juny a les 10.00 hores fins a dimecres 3 de juliol a les 23.59.

-Públic general: des del 4 de juliol a les 00:00 fins esgotar existències.

PUNXA ACÍ PER COMPRAR LES TEUES ENTRADES

INFORMACIÓ PER A SOCIO VCF

El partit no està inclòs en l'abonament, a excepció de per a aquells aficionats que tinguen l'abonament en la Graderia d'Animació, que sí que podran fer ús del seu abonament per a accedir a l'estadi de manera gratuïta.

Els Socio VCF que no tinguen el seu abonament en Graderia d'Animació disposen d'un termini preferencial exclusiu per a la compra d'entrades des del 26 de juny fins al 3 de juliol i, sempre que hi haja disponibilitat d'entrades, tindran la possibilitat d'adquirir fins a quatre amb descompte.

La venda de les entrades es realitza exclusivament en línia excepte el dia del partit i els Socio VCF Abonats només podran triar la seua localitat habitual si està disponible en el moment de la compra.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.