Valencia CF25 marzo 2024

Ja a la venda les entrades per al ‘Partit del Triplet’: Reviu un dels èxits més importants de la història del Valencia CF en el seu 20é aniversari!

El divendres 5 d'abril el Camp de Mestalla commemorarà esta gran fita amb un partit entre les llegendes de 2003-04 i 2004-05 i un combinat d'exfutbolistes de LALIGA i AFE

El pròxim 5 d'abril el Valencia CF i l'Associació de Futbolistes del Valencia CF commemoraran els èxits collits l'any 2004 amb el ‘Partit del Triplet’ que se celebrarà amb motiu del seu vinté aniversari.

Valencianista, reviu un dels èxits més importants de la història del Valencia CF en una vesprada plena d'emocions al Camp de Mestalla!

PUNXA ACÍ PER COMPRAR LES TEUES ENTRADES PER AL ‘PARTIT DEL TRIPLET’

PUNXA ACÍ PER FER-TE SOCIO VCF I TINDRE PRIORITAT EN LA COMPRA D’ENTRADES

Les llegendes que van formar part de la plantilla de la temporada 2003-04 i de la temporada 2004-05 tornen al Camp de Mestalla per a fer honor a la conquesta de LALIGA, la Copa de la UEFA i la Supercopa d'Europa, uns èxits que ens van fer gaudir, que queden per sempre gravats a foc en la nostra història i que van valdre al Valencia CF per a fer-se amb el reconeixement de ‘Millor club del Món’, segons la Federació Internacional d'Estadística i Història del Futbol (IFFHS).

Els actes commemoratius previs a la trobada arrancaran després de l'obertura de portes a les 18.30 hores i el partit, en el qual participaran les llegendes que van formar part de la plantilla de la temporada 2003-04 i de la plantilla de la temporada 2004-05, tindrà lloc a partir de les 20.00 hores enfront d'un combinat d'exjugadors de LALIGA i Associació de Futbolistes Espanyols (AFE).

Fes-te amb les teues entrades a partir de tan sols 10 euros* i torna a disfrutar del Valencia CF d'aquelles dos temporades!

*Els beneficis de la taquilla aniran destinats a fins benèfics i socials a través de l'Associació de Futbolistes del Valencia CF i de la Fundació VCF.

TERMINIS PER A LA COMPRA D'ENTRADES*

-SOCIO VCF: Podran adquirir les entrades en un termini preferent des del dijous 7 de març a les 10.00 hores fins al dilluns 11 de març a les 9.59 hores.

Cada SOCIO VCF podrà adquirir fins a 6 entrades amb un descompte del 10%.

-PÚBLIC GENERAL: A partir del dilluns 11 de març a les 10.00 hores fins a fi d'existències.

*El ‘Partit del Triplet’ no està inclòs en l'abonament de la temporada i a causa de les circumstàncies excepcionals del partit no es reservaran les butaques habituals dels SOCIO VCF.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.

Últimes notícies Ver todas