Valencia CF23 abril 2024

JA A LA VENDA LES ENTRADES RESTANTS DE PÚBLIC VISITANT PER AL PARTIT DEL VALENCIA CF DAVANT EL FC BARCELONA DESPRÉS DEL CANVI D'HORARI

Disponibles, únicament, per als Socio VCF

Després de la modificació de l'horari del partit per part de LALIGA davant el FC Barcelona, previst inicialment a les 14.00 del dissabte 27 d'abril, i que es disputarà finalment a les 21.00 hores del dilluns 29 d'abril, el Valencia CF va decidir col·laborar amb els seus aficionats aportant tres opcions de compensació a disposició de l’ aficionat que havia comprat entrades per al partit.

Una vegada acabat el termini per a acollir-se a qualsevol de les opcions que va determinar el Club, el Valencia CF des de hui dimarts 23 d'abril, posa a la venda les entrades restants (141) perquè els aficionats valencianistes puguen animar a l'equip en el Estadi Olímpic Lluís Companys per un preu de 30 euros.

RECORDATORI: NOMÉS ELS AFICIONATS QUE VAN COMPRAR L'ENTRADA ABANS DEL CANVI D'HORARI I ES VAN VEURE DAMNIFICATS PODIEN SOL·LICITAR LA SEUA PLAÇA DE BUS DINS DEL TERMINI QUE VA FINALITZAR EL DIUMENGE 21 D'ABRIL A LES 23.59 HORES. LES ENTRADES QUE IXEN A LA VENDA HUI, NO TENEN POSSIBILITAT DE PLAÇA D'AUTOBÚS.

TERMINIS PER LA COMPRA D’ENTRADES

-Socio VCF: a partir de hui dimarts 23 d'abril a les 10.00 hores fins al mateix dimarts 23 d'abril a les 23.59 hores o fins a esgotar existències.

L'enviament de les entrades per al FC Barcelona – Valencia CF es farà al correu electrònic que s'indique en el moment de la compra. Davant qualsevol incidència contacta amb Àrea Afició a través de contact.valenciacf.com.

PUNXA ACÍ PER COMPRAR LES TEUES ENTRADES

PUNXA ACÍ PER FER-TE SOCIO VCF I TINDRE PRIORITAT EN LA COMPRA D’ENTRADES

INFORMACIÓ IMPORTANT

-Cada persona podrà comprar un màxim de dos entrades. Les entrades són personals i intransferibles, per la qual cosa hauràs d'introduir les dades de la persona que acudirà al partit i és important que facen ús de les entrades les persones que s'han indicat en el moment de la compra, atés que a la porta d'accés a l'estadi hauràs de presentar-la entrada i el teu DNI, havent de coincidir el nom de la persona en tots dos documents. En cas que no corresponga podries córrer el risc de no poder accedir a l'estadi visitant.

-El termini de Socio VCF és exclusiu, per tant, durant eixe període només es podrà comprar entrades per al Socio VCF i un acompanyant.

-No està permesa l'entrada de bombos o qualsevol tipus de megafonia a la graderia visitant de l'estadi.

-Si acudeixes a l'estadi amb la teua pancarta, esta haurà de ser sempre d'una grandària inferior a 3x2m.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.