Valencia CF15 mayo 2024

Javi Guerra, nominat a millor jugador sub-23 de LALIGA EA Sports 23-24

Vota ací pel migcampista del Valencia CF 

El jugador del Valencia CF, Javi Guerra, està nominat a millor jugador sub-23 de LALIGA EA Sports 23-24.

En el matí d'este dimecres, 15 de maig, LALIGA ha revelat els nominats als seus premis anuals, LALIGA Awards, entre els quals apareix el migcampista valencianista, Javi Guerra, per a ser el millor jugador sub-23 de la present temporada. Este guardó s'entregarà, juntament amb KAFD Globe Soccer European Awards, en una gala que se celebrarà el 28 de maig en Cala di Volpe (Sardenya).

El migcampista de Gilet ja va ser nominat a millor jugador sub-23 de LALIGA EA Sports 23-24 durant el mes de setembre pel seu gran rendiment en els inicis de la temporada. Actualment, és el tercer màxim golejador de l'equip amb 4 gols i es troba en el ‘top 5’ dels jugadors del Valencia CF que més minuts han disputat en LALIGA EA Sports 23-24. A nivell internacional, Guerra és un dels futbolistes habituals en les convocatòries amb la Selecció Espanyola Sub-21, des del seu debut al mes de setembre.

Javi Guerra competeix en esta nominació al costat de Lamine Yamal (FC Barcelona), Rodrygo (Reial Madrid CF), Yan Couto (Girona FC), Savinho (Girona FC), Johnny (Reial Betis), Pau Cubarsí (FC Barcelona), Miguel Gutiérrez (Girona FC), Nico Williams (Athletic Club) i Kubo (Reial Societat). El període de votació conclou diumenge que ve 19 de maig a les 23.59 hores.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.