Valencia CF23 febrero 2024

Javier Solís: “compartim el dolor de les víctimes i agraïm el treball dels serveis d'emergència"

www.valenciacf.com

Durant el matí d'este divendres, 23 de febrer de 2024, el director corporatiu del Valencia CF, Javier Solís, l'entrenador del Valencia CF, Rubén Baraja, el capità del Valencia CF, José Luis Gayà, i la capitana del Valencia CF Femení, Marta Carro, han comparegut en el Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna arran del terrible succés ocorregut en el barri de Campanar.

Compareixença de Javier Solís 

“Compareixem per a mostrar el nostre més sincer condol i expressar les nostres condolences més sinceres als morts, així com als seus sers estimats i als seus familiars pel tràgic incendi ocorregut ahir a la ciutat de València. Estan sent hores i moments molt dolorosos per a tota la ciutat i el Valencia CF volia comunicar que estem al costat de la societat, compartim el seu dolor i mostrar, alhora, l'agraïment als serveis de Bombers, Policia Nacional i Local, Creu Roja, psicòlegs… que estan treballant sobre el terreny i donant suport a tots els afectats i, de la mateixa manera, posar a la disposició del Club, que està en permanent coordinació des d'ahir amb les Administracions Públiques -Ajuntament, Generalitat i Diputació- per a posar a disposició els mitjans que puguen requerir tots els afectats en estos moments. Agrair la vostra presència (periodistes), la de la capitana del Valencia CF Femení, capità del primer equip masculí i de Rubén Baraja, que també volen transmetre unes paraules de suport i condolença a tots els afectats”.

Compareixença de Marta Carro

“Transmetre les nostres condolences, el nostre més sincer condol a tots els familiars i amics de les persones mortes, donar també les gràcies a tots els cossos que han intervingut a poder sufocar l'incendi de la tragèdia d'ahir i mostrar tot el nostre suport, afecte i força a totes les persones afectades”.

Compareixença de José Luis Gayà

“Estic ací en nom de tota la plantilla del primer equip del Valencia CF. Mostrar totes les meues condolences, donar el condol a tots els familiars i amics de la gent que ha mort. És un dia molt trist per a València i Espanya. També agrair, sobretot, als Bombers, a la Policia, a la Creu Roja, a tothom que ha estat ací ajudant. Ells, realment, sí que són uns herois per a tots nosaltres i agrair-los tot eixe treball que han fet. Hui és un dia molt trist per a tots”.

Compareixença de Rubén Baraja

“Compartisc tot el que han comentat. Com a entrenador del Valencia CF vull enviar una forta abraçada i molt ànim a totes les víctimes, amics i familiars per la tragèdia que va succeir ahir a la ciutat de València. Són moments molt difícils per a tots. Hui és un dia que el futbol passa a un segon pla. Hi ha coses en la vida que tenen molt més valor i amb el que va succeir ahir, nosaltres hem de solidaritzar-nos amb esta situació i, sobretot, agrair a tota la gent que ha ajudat, que ha tractat d'aconseguir que això no fora tan catàstrofe com ha sigut i esperem que el resultat final siga menys del que tots esperem. Estem amb ells, els secundem i que el Valencia CF tractarà d'estar en tots els actes i possibilitats en què puguem estar”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas