Valencia CF13 marzo 2024

José Luis Gayà aconseguix els 350 partits oficials amb el Valencia CF

El de Pedreguer iguala a la llegenda valencianista Amedeo Carboni

El capità del Valencia CF, José Luis Gayà, va aconseguir els 350 partits oficials amb el Valencia CF dissabte passat, 9 de març, en la victòria del conjunt valencianista davant el Getafe CF al Camp de Mestalla. El de Pedreguer iguala a la llegenda Amedeo Carboni i ja pensa en Vicente Asensi i Javier Subirats, tos dos amb 354 partits.

José Luis Gayà (25/05/1995) es va incorporar a l'Academia VCF amb 11 anys amb el somni de defendre l'escut del Valencia CF i jugar al Camp de Mestalla davant l'afició. Gradualment, va anar creixent fins a ser un dels pilars del VCF Mestalla. Fruit del seu gran rendiment i treball, el 30 d'octubre del 2012, li va arribar l'oportunitat de debutar en partit oficial amb el primer equip.

El defensa valencianista ha anat allargant la seua llegenda amb passes de gegant: el 20 d'octubre de 2015 va complir el seu partit número 50 enfront del KAA Gent. 4 anys després (05/05/2019) i consolidat amb el primer equip, va aconseguir els 150 partits enfront de la SD Osca. Els 250 partits els va complir, precisament, davant el Getafe CF el 27 de febrer de 2021 i la gran xifra dels 350 la va aconseguir en la victòria davant també el conjunt ‘blau’, convertint-se així en el segon jugador més jove (28 anys i 289 dies) en la història del Club a disputar eixe gran nombre de partits. Per davant, Fernando Gómez Colomer, que amb 27 anys i 239 dies va aconseguir eixes xifres.

Amb tot això, el defensa de Pedreguer suma 285 partits en LALIGA, 34 en Copa, 18 en Champions, 11 en Europa League i 2 en la Supercopa d'Espanya.

La sorpresa de la família

Tota la plantilla del Valencia CF li esperava en l'Antonio Puchades per a sorprendre'l, aplaudir-li i entregar-li una camiseta tremendament especial per la seua fita aconseguida. Un reflex d'esta família que encapçala Rubén Baraja i que junts lluiten per aconseguir els millors resultats per a l'entitat xe. Gayà és un espill en el qual mirar-se per als joves que hui dia defenen l'escut valencianista. Format en l'Academia VCF i llegenda en el primer equip del Valencia CF, representant els valors que han distingit al Club durant els 105 anys d'història.

Pròxims reptes

El jugador valencià i valencianista s'ha convertit en el dihuité jugador amb més partits en la història del Valencia CF, superant a llegendes com Vicente, Marchena, Sol, Mendieta, Puchades, Waldo, Pasieguito, Voro o Mundo, però ja té al cap als seus pròxims objectius: Vicente Asensi i Javier Subirats, tots dos acumulen 354 partits. Una vegada els sobrepasse, anirà per Juan Ramón Santiago (358), Rubén Baraja (362) i Ángel Castellanos (363). Encara que la seua gran ambició li portarà a voler avantatjar a David Albelda (485), Ricardo Arias (521) i Fernando (553).

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas