Valencia CF15 febrero 2024

José Luis Gayà, un segur pER Al Valencia CF

El jugador més jove, del ‘top 30’ de les 5 grans lligues, amb major permanència ininterrompuda en la primera plantilla del seu club

El capità del Valencia CF, José Luis Gayà, continua augmentant el seu llegat en l'entitat xe. Esta vegada, s'ha convertit en el jugador més jove, del ‘top 30’ de les 5 grans lligues, amb major permanència ininterrompuda en la primera plantilla del seu club. El lateral valencianista de 28,7 anys porta 10 temporades i mitja en la primera plantilla valencianista.

Gayà és un valor segur de lideratge, esforç, compromís i exemplaritat per al conjunt que dirigeix Rubén Baraja. El de Pedreguer, des del seu debut en Liga amb el primer equip en la temporada 2013-2014, s'ha convertit en un dels pilars fonamentals en el vestuari, tant dins com fora del terreny de joc. Fet, que es veu reforçat cada cap de setmana en les alineacions del Valencia CF.

Segons la referència de la prestigiosa web especialitzada en dades de futbol, CIES Football Observatory, Gayà és, de les 5 grans lligues europees, el futbolista número 28 amb major permanència ininterrompuda en la primera plantilla del seu actual club, sent, a més, el més jove del ‘top 30’ amb 28,7 anys d'edat.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas