Fundació VCF29 mayo 2024

Jugar a Mestalla, el millor fermall per a 'Escoles Cor Blanquinegre' 23-24 

Amb la participació d'un centenar d'alumnes de l'acció esportiu-educativa de la Fundació VCF i la Diputació de València

El Camp de Mestalla, jugar on ho fan els futbolistes del Valencia CF, ha sigut l'escenari ideal per a posar el millor fermall a l'acció esportiu-educativa 'Escoles Cor Blanquinegre' de la Fundació VCF en col·laboració amb la Diputació de València.

Els protagonistes han sigut 100 alumnes i alumnes de les Escoles del CEIP Antonio Ferrandis (La Coma), CEIP Fernando del los Ríos (Burjassot), CEIP Les Arenes (València), CEIP Vicente Blasco Ibáñez (Aldaia), Colegio Madre Petra (Torrent), CEIP San Blas (Albal) i CEIP Gómez Navarro (Novelda).

La Fundació VCF va posar en marxa fa nou temporades 'Escoles Cor Blanquinegre', juntament amb el suport de la Diputació de València, implicant-se cada curs en 20 centres escolars de València i província amb un context social no exempt de dificultats, beneficiant directament a una mitjana de 300 persones i indirectament a prop de 3.500.

Des de la temporada 2015.16, tècnics de l'Acadèmia VCF, del Valencia CF Femení i de l'Associació Futbolistes VCF impartixen entrenaments setmanals carregats de valors en cadascun dels col·legis, entrenaments que ajuden als responsables dels col·legis com a ferramenta educativa.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas