Fundació VCF05 marzo 2024

La convocatoria per als artistes de la III Ruta d`Art Urbà VCF, en la seua recta final

Este pròxim diumenge, 10 de març a les 23:59h, finalitza el termini

Este pròxim diumenge, 10 de març a les 23:59h, finalitza el període de convocatòria per als artistes que vulguen plasmar les seues obres en les localitats de Montroi i Tavernes de la Valldigna, en el marc de la III Ruta d'Art Urbà del Valencia CF.

A més d'estes dos localitats, Beniatjar i Gavarda també han sigut seleccionades per a albergar sengles murals, si bé en estos dos últims casos les obres es realitzaran per encàrrec i no per concurs de mèrits, com sí que succeirà a Montroi i Tavernes de la Valldigna. És a dir, ací el jurat designarà per municipi a tres artistes per concurs de mèrits, artistes que presentaran un esbós cadascun, entre els quals es triaran guanyador i dos finalistes.

L'ambaixador del Valencia CF, Miguel Ángel Bossio, ha estat en cadascun dels espais murals de les quatre localitats, acompanyat per representants municipals.

En la Ruta, organitzada per la Fundació VCF i la Diputació de València, a través de València Turisme, el Club és l'element vertebrador d'esta, tant del sentiment com de l'arrelament de pertinença a la nostra terra valenciana, reforçant el seu atractiu com a potència turística de primer nivell. En definitiva, la Ruta és una mostra de l'arrelament local del Valencia CF al mateix temps que de la seua dimensió internacional.

Bases AQUÍ.

Contacte ruta-art-urba@valenciacf.es

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas