Valencia CF08 marzo 2024

La dona més important de la meua vida és…

Coneix la dona més importants en la vida dels jugadors del Valencia CF

Els jugadors del Valencia CF han donat a conéixer les dones més importants de la seua vida amb motiu del Dia Internacional de la Dona, 8 de març.

Javi Guerra

“La dona més important de la meua vida és la meua mare perquè com l'amor d'una mare no hi ha cap. També ha vist que ara en este últim any estic complint molts somnis que tenia de xicotet i estarà molt orgullosa de mi”.

Roman Yaremchuk

“La meua dona, per descomptat. La meua mare també. Tots sabem per què és important una mare. La meua dona és part de la meua vida, va donar a llum al nostre fill. Estem junts des de fa dotze anys”.

Cristhian Mosquera

“La meua mare, que sempre ha sigut ací per a mi. Sense ella no sé què seria de mi. Sempre m'ho ha fet tot i és com la meua millor amiga”.

Jaume Domènech

“Hi ha 4 dones molt importants en la meua vida: la meua mare, la meua germana, la meua filla i la meua dona. Si haguera de dir una seria la meua filla perquè l'he portada jo al món i és la meua responsabilitat, però totes són molt importants”.

Thierry Rendall

“La meua mare. És la dona que ha fet tot per mi. Estic on estic per la meua mare”.

Hugo Guillamón

“Et quedaries amb la teua mare sempre perquè és la que t'ha donat la vida. Ha sigut molt important per a mi perquè sempre des de xicotet m'ha acompanyat en tot”.

Hugo Duro

“La meua mare, que és la que m'ha criat, m'ha donat els valors que tinc ara i perquè li dec tot”.

José Luis Gayà

“La meua mare. És la persona que m'ha criat, al costat del meu pare i el meu germà. Al final, és la dona més important”.

Diego López

“La meua mare. És una lluitadora i des d'ací li envie un bes molt gran. Encara que es pose molt nerviosa i patix, està molt orgullosa de mi”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas