Fundació VCF27 enero 2024

La Fundació VCF i Grupo TM, Main Partner del Valencia CF, recolzen el treball de cinc entitats socials amb la donació d´ordinadors portàtils

DogPoint, Bombers pel Món, Dragon Boat Marina València, Crecer en Positivo i Club d´Atletisme València

El Valencia CF, a través de la Fundació VCF, i TM Real Estate Group, Main Partner del Club, han gestionat la donació d'ordinadors portàtils per part de Grupo TM a cinc entitats amb les quals la Fundació VCF ha col·laborat, en alguns casos en el marc de la campanya ‘ADN Mestalla Solidari’.

Concretament, han sigut DogPoint, Bombers pel Món, Dragon Boat Marina València, Crecer en Positivo i Club d'Atletisme València, que podran millorar la seua gestió de treball diària gràcies a esta donació de material informàtic.

Representants de les cinc entitats van rebre els portàtils en la seu de la Fundació VCF amb la participació d'Inma Ibáñez, directora de la Fundació VCF, i Lucas Serrano, director de Comunicació i Responsabilitat Corporativa de Grupo TM.

Lucas Serrano: "Per a nosaltres és essencial i forma part del nostre ADN, com a empresa familiar, el poder retornar a la societat bona part del que la societat ens està donant i a través del Valencia CF tenim l'oportunitat".

DogPoint és una associació especialitzada en l'ensinistrament, acoblament i seguiment de Gossos de Servici per a Xiquets amb TEA (PSNA).

Bombers pel Món és una ONG creada per Bombers de l'Ajuntament de València que naix amb l'únic objectiu d'ajudar als altres i alleujar sofriments.

Dragon Boat Marina València és el primer equip de Drac Boat BCS de la Comunitat Valenciana i de la ciutat de València integrat per supervivents de càncer i d'altres tipus de càncer. És el primer equipe ACS (supervivents de qualsevol tipus de càncer) d'Espanya.

Crecer en Positivo és una entitat que naix amb un objectiu clar: generar activitats d'esport i oci que fomenten un entorn de creixement positiu per a persones amb DI, entorn afectiu, social, d'alegria, amistat i valors.

Club d'Atletisme València complix 100 anys i va pertànyer durant els seus primers 70 a les seccions esportives del Valencia CF.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.