Fundació VCF23 abril 2024

LA FUNDACIÓ VCF I TM REAL ESTate GROUP, MAIN PARTNER DEL VALeNCIA CF, EQUIPEN UNA AULA INFORMÀTICA PER A LA CASA D'ACOLLIMENT DOROTHY DAY

Amb l'objectiu d'ajudar a la inserció sociolaboral de dones, homes i xiquets migrants

El Valencia CF, a través de la Fundació VCF, i TM Real Estate Group, Main Partner del Club, han facilitat l'equipament d'una aula informàtica per a la Casa d'Acolliment Dorothy Day, dependent de l'Institut Social de Treball (ISO), que ajudarà a la inserció sociolaboral dels usuaris.

Inma Ibáñez, directora de la Fundació VCF, i Lucas Serrano, director de Comunicació i Responsabilitat Corporativa de TM Real Estate Group, han participat del moment de la donació de 10 ordinadors de taula i cinc portàtils a la Casa d'Acolliment Dorothy Day.

Més de 300 persones podran beneficiar-se d'esta donació, gràcies als diferents programes que es duguen a terme en este centre.

Amb els ordinadors de taula s'equipen tant l'aula d'informàtica com cadascun dels pisos d'acolliment, afavorint així als residents l'accés a les noves tecnologies. Els portàtils servixen per a facilitar a tècnics, voluntaris i altres professionals el desenvolupament de xarrades i tallers per als usuaris.

L'ISO, que compta amb sis cases en total a València i província, atén dones, homes i xiquets de diverses nacionalitats i amb diferents situacions personals; tots amb el comú denominador d'haver deixat el seu propi país a la recerca d'una millor qualitat de vida.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas