Fundació VCF17 junio 2024

La 'III Ruta d'Art Urbà VCF' brilla amb llum pròpia a Tavernes de la Valldigna

La Ruta està organitzada per la Fundació VCF i la Diputació de València, a través de València Turisme

La 'III Ruta d'Art Urbà VCF' brilla amb llum pròpia a Tavernes de la Valldigna després de la inauguració oficial celebrada este cap de setmana amb la participació de l'alcaldesa, Lara Romero, i Corporació, els germans César i Paco Ferrando, l'artista Keoni, Miguel Tendillo, ambaixador del Valencia CF, el president de la Agrupació de Penyes, Fede Sagreras, i representants de la PV de Tavernes de la Valldigna.

L'obra integra la coneguda muntanya de Tavernes de la Valldigna amb les Tres Creus, una de les quals es veu en el centre del Camp de Mestalla al capvespre; la il·lusió de dos xiquets per vestir els colors del Valencia CF, xics que representen als germans Ferrando, ex jugadors del Club i oriünds de Tavernes de la Valldigna; a la xiqueta que 'Viu un Somni' i finalment juga al Valencia CF; i l'autobús de la Penya de la localitat camí de Mestalla.

La Ruta està organitzada per la Fundació VCF i la Diputació de València, a través de València Turisme, i en ella el Valencia CF és l'element vertebrador tant del sentiment com de l'arrelament de pertinença a la nostra terra valenciana, reforçant el seu atractiu com a potència turística de primer nivell. La Ruta és una mostra de l'arrelament local del Club al mateix temps que de la seua dimensió internacional: és una mostra de l'ADN VCF.

La III Ruta ja acull murals a Montroi, Beniatjar i Tavernes de la Valldigna i en breu ho farà a Gavarda. La II Ruta els mostra a Atzeneta d'Albaida, Alfafar, Gandia i Oliva; i la I ho fa a Cullera, Riba-roja de Túria i Sueca.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas