Fundació VCF27 febrero 2024

La III Ruta d'Art Urbà VCF obri la convocatòria concurs per als artistes

Fins al 10 de març a les 23:59h, els candidats optaran a pintar a Montroi i Tavernes de la Valldigna

La III Ruta d'Art Urbà del Valencia CF, impulsada per la Fundació VCF i la Diputació de València, a través de València Turisme, inicia este dimarts 27 de febrer de 2024, fins al 10 de març, la que es pot denominar segona fase del certamen amb l'obertura de la convocatòria per a aquells artistes interessats a presentar-se al concurs, amb premi econòmic, i del qual eixiran els triats per a plasmar les seues obres a Montroi i Tavernes de la Valldigna, murals vinculats a les historia del Valencia CF, les seues fites, les seues llegendes, els seus valors, la seua afició, etc.

D'esta manera, els municipis valencians es convertixen en eixe llenç natural on queda plasmat l'art vinculat al sentiment valencianista... a la història del Valencia CF.

Montroi i Tavernes de la Valldigna han sigut les triades en la primera fase del certamen, del 15 de gener al 18 de febrer, quan la convocatòria estava dirigida als Ajuntaments interessats a formar part de la III Ruta d'Art Urbà VCF.

A més d'estes dos localitats, Beniatjar i Gavarda també ha sigut seleccionades per a albergar sengles murals, si bé en estos dos últims casos les obres es realitzaran per encàrrec i no per concurs.

Els quatre municipis de la III Ruta se sumaran als set murals de la I i II existents a Alfafar, Atzeneta d'Albaida, Cullera, Gandia, Oliva, Riba-roja de Túria i Sueca. El KM.0 de la Ruta comença al Camp de Mestalla.

En definitiva, el Club és l'element vertebrador de la Ruta d'Art Urbà VCF, tant del sentiment com de l'arrelament de pertinença a la nostra terra valenciana, reforçant el seu atractiu com a potència turística de primer nivell. Per tant, la Ruta és una mostra de l'arrelament local del Valencia CF al mateix temps que de la seua dimensió internacional.

Bases ACÍ.

Contacte ruta-art-urba@valenciacf.es

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas