Valencia CF03 mayo 2024

La periodista Ash Hashim visita la Ciutat Esportiva del Valencia CF i disfruta d'una matchball experience amb el projecte LALIGA Adventure TikTok

L’influencer de Singapur és una de les creadores de contingut esportiu més rellevants del Sud-est Asiàtic

Aprofitant l'últim tram de la competició, i en una activació digital conjunta del Club amb LALIGA, a través del projecte LALIGA Adventure TikTok, per a fomentar la generació de marca a nivell internacional, l’influencer singapurense Ash Hashim va viatjar fins a València per a conéixer de prop i donar a conéixer als seus seguidors com es viu un dia de partit amb el Valencia CF.

Ash Hashim, una de les creadores de contingut esportiu més rellevants del Sud-est Asiàtic, va viure una experiència immersiva al Camp de Mestalla. Prèviament al partit, va visitar la Ciutat Esportiva de Paterna en la qual va viure en primera persona una sessió d'entrenament, on va poder trobar-se amb els jugadors valencianistes Sergi Canós i André Almeida i la posterior roda de premsa prèvia de Rubén Baraja.

El Valencia CF – Reial Betis Balompié li va brindar l'oportunitat de disfrutar d'una matchball experience presenciant l'arribada dels equips al feu valencianista i coneixent tots els racons més emblemàtics que amaga el centenari estadi del Valencia CF per a finalitzar a peu de camp visualitzant el calfament previ i dotant de contingut als seus seguidors, que van poder viure al costat d'ella la seua experiència al Camp de Mestalla.

Abans de començar el partit, Ash va tindre una trobada institucional a la Sala Juan Sol amb Javier Solís -director Corporatiu del Valencia CF-, Inmaculada Ibáñez -directora de la Fundació VCF- i José Manuel Segarra -director de Comunicació del Valencia CF-, els qui li van donar la benvinguda i amb qui va tindre l'oportunitat de compartir com estava vivint esta experiència única.

Com a vivència final, l’influencer de Singapur va acudir al partit del Valencia CF Femení – Reial Societat, que es va disputar en l'estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva de Paterna.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas