Valencia CF25 abril 2024

Lamburguesa continuarà sent Fan Food Partner del Valencia CF fins al 2025

L'aliança consolidada des de fa sis temporades amb el Grup El Gordo i El Flaco posa en relleu el suport del Club al sector de l'hostaleria a València

Lamburguesa continuarà sent Fan Food Partner del Club i hamburguesa oficial del Valencia CF fins al 30 de juny del 2025.

Des de fa sis temporades el Valencia CF manté esta col·laboració tan especial que posa en relleu el suport i la proximitat del Club respecte al sector de l'hostaleria a València i que, a través d'una estratègia compartida, permet als nostres aficionats disfrutar de les millors hamburgueses gurmet en els Mini Boxs de l'Àrea Vip del Camp de Mestalla mentres animen a l'equip.

La història de Lamburguesa i el Valencia CF és un relat de germanor i compromís. Valencianistes de bressol, Salva i Pablo Martínez, propietaris del Grupo El Gordo i El Flaco -paraigües sota el qual es troba la marca Lamburguesa- han demostrat durant estos anys el seu indestructible suport al Club a través de la seua aliança com a Fan Food Partner.

Marca pionera en burgers gurmet dins de València, Lamburguesa va començar la seua marxa en 2015, i actualment disposa de més de 13 locals repartits entre la ciutat de València i els seus voltants. No sols destaca per la seua trajectòria i oferta, sinó per les diverses accions de caràcter social que desplega al llarg de l'any, sota el lema solidari ‘Cuesta poc ajudar molt’. En Falles, trobem el ja famós festival benèfic de 'La Masclet’, i per Nadal, el repartiment de menjar a famílies en risc d'exclusió social. Accions on es col·labora amb associacions com Creu Roja, Cors Units, Casa Caridad, AECC o Asindown.

Lamburguesa forma part del reconegut grup valencià d'hostaleria El Gordo i El Flaco, nascut del restaurant homònim situat a Bétera. Fins a la data, este potent conglomerat d'origen local compta amb 24 restaurants repartits per tota la província, baix molt diferents firmes, com Lamburguesa, però també Paffuto, Taberna Gordinflón, Delgadito Gastrobar o La Mar de Flaca. Entre els seus èxits recents es troba la inauguració de El Gordo de Cortes, situat a la Torre Ikon de València, una nova firma que homenatja la nostra cuina més tradicional amb tocs d'autor. I, per descomptat, la ja citada celebració del seu esdeveniment benèfic ‘La Masclet’, que en la seua tercera edició ha aconseguit xifres de rècord quant a assistència i recaptació: 5.200 assistents i 40.350 euros.

Una mostra més del marcat compromís social que mou al grup hostaler, i que actua de la mateixa manera en el cas de l'esport. L'acord Fan Food Partner de Lamburguesa i el Valencia CF no sols evidencia el compromís amb el Club i els seus aficionats, sinó que suposa un somni d'infància per als germans Martínez: el somni de treballar al costat d'un equip que els fa vibrar, emocionar-se i celebrar cada victòria, a poder ser amb menjar entre mans. Perquè l'afició és una cosa que s'emporta per dins, però també es respira per fora, i Grup El Gordo i El Flaco sent tant la samarreta que posa a la disposició del Club l'hamburguesa oficial.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas