Valencia CF11 junio 2024

Lamburguesa ix a jugar a Mestalla: la burger creada per Pepelu competix en The Champions Burger

L'hamburguesa, d'edició limitada, inclou carn de figatell, formatge tendre nacional, ceba, salsa de mel i mostassa i una maionesa molt especial la recepta de la qual és el secret més ben guardat de tota Dénia

Eixir a jugar al camp era una cosa que Lamburguesa portava temps volent fer. Amb una pilota pròpia, en este cas en forma de burger, i en un estadi molt pròxim a casa, el del Camp de Mestalla. La cita tindrà lloc a partir del 12 de juny i durant les dos primeres setmanes del certamen la firma valenciana participarà en The Champions Burger, l'esdeveniment gastronòmic que busca fins al 7 de juliol la millor hamburguesa d'Espanya. Ho farà amb una burger especial i d'edició limitada dissenyada pel jugador del Valencia CF Pepelu.

L'hamburguesa, batejada amb el nom del futbolista, es compon d'un pa artesanal, un disc de carn de figatell de la Carnisseria Catalá —la principal novetat—, formatge tendre, ceba calfada, salsa de mel i mostassa i una maionesa especial. Combinació amb la qual Lamburguesa vol “marcar gol” en molt pocs dies i en un enclavament únic: el Camp de Mestalla. Pel camp passaran més de 20 propostes de burgers gurmet, que seran servides en els food trucks dels diferents restaurants. El de Lamburguesa, amb un distingit color blau, podrà visitar-se durant les dos primeres setmanes de l'esdeveniment.

No és la primera vegada que l'empresa valenciana participa en el certamen. Ja ho va fer en 2020, encara que “estàvem esperant que l'esdeveniment es realitzara a Mestalla per a entrar a jugar en gran”, afirma Pablo Martínez (Grupo El Gordo y El Flaco), propietari de Lamburguesa al costat del seu germà Salva. A més, ho fan amb un padrí de renom, ja que ha sigut Pepelu personalment l'encarregat de triar els ingredients d'esta nova burger, la qual només podrà gaudir-se en The Champions Burger i per temps limitat.

Com es va crear la burger Pepelu?

Va ser en La Mar de Flaca de Godella, una altra de les propostes del grup restaurador valencià, on va començar tot. El migcampista del Valencia CF va visitar fa uns mesos el local per a degustar l'entrepà 'Pepelu de Dénia', el qual també inclou figatells. Creat en homenatge a la bona temporada que està tenint el jugador, no és l'únic entrepà en la carta d'esmorzars relacionat amb el món del futbol, sector al qual està molt unit el grupo El Gordo y el Flaco.

Després de l'èxit de l'esmorzar, el jugador va acceptar realitzar una col·laboració amb Lamburguesa per a presentar la seua nova burger, coneguda com ‘Pepelu’. En ella, no podien faltar els figatells, el formatge o la salsa de mel i mostassa, que oferix un toc agredolç a la recepta final. Una vegada seleccionats els ingredients, totes dues parts es van reunir per a gravar el vídeo promocional de la campanya, que és l'avantsala a la participació del restaurant en The Champions Burger.

Les votacions

Totes les persones que visiten The Champions Burger des del 12 de juny fins al 7 de juliol tindran l'oportunitat de provar les diferents hamburgueses preparades per a l'ocasió. A més, seran els assistents els que decidisquen, a través d'una votació, quines són les millors burgers del moment. Se seleccionaran una valenciana i una altra a nivell nacional, que competiran la pròxima tardor per alçar-se amb el títol a ‘Millor hamburguesa d'Espanya’. Entre els aspectes a valorar de cadascuna de les burgers estan el tipus de pa, la carn i la combinació amb la resta d'ingredients. Així mateix, les deu hamburgueses nacionals amb millor puntuació lluitaran per aconseguir el premi a ‘Millor hamburguesa d'Europa’, una altra de les novetats del certamen en esta edició.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.