Valencia CF05 junio 2024

L'antiga lona ‘El futbol és dels valents’, reutilitzada en totebags amb una fi 100% solidari

Este dimecres, 5 de juny, se celebra el Dia Mundial del Mediambient

En el Dia Mundial del Medi ambient, el Valencia CF i PUMA, a través de l'empresa social valenciana Proyectos Extraordinarios, li han donat una segona vida a l'antiga lona ‘El futbol és dels valents’. Unes bosses que es comercialitzen a les Botigues Oficials del Club.

Esta lona es va entregar a Proyectos Extraordinarios, que treballa amb dones en risc d'exclusió social, i es va transformar en Totebags -bosses de mà-. El 100% dels seus beneficis anirà destinat a projectes d'integració i desenvolupament social.

Els productes s'entreguen amb una etiqueta QR visible en l'exterior que condueïx a l'usuari directament al procés transformador de lona a borsa, podent accedir a una descripció dels valors diferencials del Valencia CF i PUMA gràcies a iniciatives tan respectuoses i sensibles amb l'entorn com esta.

L'empresa social valenciana Proyectos Extraordinarios impulsa un model de creixement sostenible basat en 5 objectius de desenvolupament sostenible: igualtat de gènere, treball decent i creixement econòmic, reducció de les desigualtats, producció i consum responsables i aliances per a aconseguir els objectius.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.