Valencia CF22 marzo 2024

L'antiga lona ‘El futbol és dels valents’ serà reutilitzada en Totebags i el 100% dels seus beneficis anirà destinat a projectes d'integració i desenvolupament social

El Valencia CF i PUMA, a través de l'empresa social valenciana Projectes Extraordinaris, li donaran a la lona una segona vida i les borses es comercialitzaran a les Botigues Oficials del Club

Des d'este divendres, 22 de març, el Camp de Mestalla lluïx una nova lona amb un missatge ferm contra el racisme i la discriminació: 'Lluita per a defendre en totes bandes TOTS els colors'.

La nova lona, que se situa entre l'Avinguda de Suècia i el Gol Nord del Camp de Mestalla, és tota una declaració de valors conjunta del Valencia CF, PUMA i LALIGA, i esta iniciativa tindrà, a més, una important repercussió social.

I, és que, gràcies a esta col·laboració, la lona de PVC de 27,8 x 8,7 metres en la qual fins ara resava el lema ‘El futbol és dels valents’ en eixe mateix lloc de l'estadi serà reutilitzada per l'empresa social valenciana Projectes Extraordinaris, permetent així minimitzar l'impacte econòmic, social i ambiental.

L'antiga lona s'entregarà a Projectes Extraordinaris, que treballa amb dones en risc d'exclusió social, i serà transformada en Totebags -bosses de mà- que estaran disponibles a la venda a les Botigues Oficials del Valencia CF. El 100% dels seus beneficis anirà destinat a projectes d'integració i desenvolupament social.

Els productes s'entreguen amb una etiqueta QR visible en l'exterior que conduïx a l'usuari directament al procés transformador de lona a borsa, podent accedir a una descripció dels valors diferencials del Valencia CF i PUMA gràcies a iniciatives tan respectuoses i sensibles amb l'entorn com esta.

*La imatge és una representació de la bossa

L'empresa social valenciana Projectes Extraordinaris impulsa un model de creixement sostenible basat en 5 objectius de desenvolupament sostenible: igualtat de gènere, treball decent i creixement econòmic, reducció de les desigualtats, producció i consum responsables i aliances per a aconseguir els objectius.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.