Valencia CF27 mayo 2024

Mamardashvili arriba als 100 partits oficials amb el Valencia CF

El porter georgià entra en la llista de jugadorscentenaris amb el conjunt valencianista

El porter valencianista, Giorgi Mamardashvili, va arribar en el partit davant el RC Celta de Vigo, als 100 partits oficials amb el Valencia CF.

El porter de Tiflis va recalar al Valencia CF a l'estiu de 2021, procedent del FC Dinamo de Tibilisi. El seu primer partit oficial amb el conjunt valencianista va ser el 13 d'agost de 2021 al Camp de Mestalla enfront del Getafe CF. En el seu haver amb el Valencia CF destaca la participació en la final de la Copa del Rei de 2022.

Al llarg d'esta campanya, cal destacar que Mamardashvili s'ha convertit en el millor porter de LALIGA EA Sports 23-24, el guardameta xe amb més titularitats consecutives en LALIGA (71) y ha batut el seu propi rècord de més porteries a zero (13) en la competició domèstica. Així mateix, és el porter, al costat d’Unai Simón, amb més penals parats (3) esta temporada. També va ser nominat a millor jugador Sub-23 del mes de març en LALIGA EA Sports 23-24.

A nivell de seleccions, és internacional absolut amb Geòrgia, havent competit 16 partits i aconseguir la classificació per a l'Eurocopa 2024. A més, també va disputar 6 partits amb la Sub-21 de Geòrgia.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas