Valencia CF13 mayo 2024

Mamardashvili, el millor porter de LALIGA EA Sports 23-24

El porter del Valencia CF és el que més gols ha evitat (9,7) esta temporada

El porter del Valencia CF, Giorgi Mamardashvili, continua creixent amb passes de gegant i acumulant grans actuacions en la present temporada. El porter valencianista es col·loca com el porter que més gols ha evitat (9,7) de LALIGA EA Sports 23-24.

Segons Opta -web especialitzada en dades futbolístiques-, el Valencia CF ha rebut 131 gols entre els tres pals en estes 35 jornades de la competició domèstica. D'eixes 131 rematades a porta, els gols esperats (xGOT) eren 43,7, mentres que els gols encaixats finalment han sigut 34 (sense comptar els autogols). Per tant, el porter valencianista ha evitat un total de 9,7 gols. El porter que més gols ha impedit de LALIGA EA Sports 23-24.

Al llarg d'esta campanya, cal destacar que Mamardashvili s'ha convertit en el porter xe amb més titularitats consecutives a LALIGA (69) y ha batut el seu propi récord de més porteries a zero (13) en la competició domèstica. Així mateix, és el porter, al costat d’Unai Simón, amb més penals parats (3) esta temporada. També va ser nominat a millor jugador Sub-23 del mes de març a LALIGA EA Sports 23-24.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas