Valencia CF19 febrero 2024

Mamardashvili i el seu nou rècord individual al Valencia CF

El porter georgià bat el seu registre de porteries a 0 en LaLiga EA Sports (8)

El porter del Valencia CF, Giorgi Mamardashvili (29/09/2000), continua incrementant els seus números en el conjunt xe. Després de fer història, sent el porter valencianista amb més partits consecutius seguits en LaLiga (63), ara ha batut el seu rècord individual de més porteries a 0 en la competició domèstica (8).

Mamardashvili va recalar al Valencia CF en 2021 i mitjançant el seu esforç, treball i compromís diari s'ha convertit en una figura imprescindible com a guardià de la porteria valencianista en LaLiga EA Sports 23-24. Després del partit davant el Sevilla FC, el futbolista georgià ha superat es rècord individual de porteries a 0 amb el conjunt valencianista (8). La temporada 22-23 va estar imbatut en 7 ocasions dels 38 partits disputats en LaLiga.

Fruit del gran rendiment individual del porter georgià i del treball defensiu de tota la plantilla, l'equip que dirigeix Rubén Baraja es troba en l'octau lloc de la classificació amb 36 punts en els 25 partits disputats de LaLiga EA Sports.

Una altra fita històrica de Mamardashvili

El jugador de Tiflis acumula 63 partits consecutius com a titular en LaLiga EA Sports, fet que suposa estar en la història del Valencia CF.

Amb este registre, Mamardashvili ha superat a José Manuel Ochotorena (59), actual entrenador de porters del Valencia CF, com a porter valencianista amb més partits seguits en LaLiga. Un rècord que no sobrepassava ningú des de la temporada 1990-91. En el rànking es troben porters de la talla del propi Ochotorena (59), Sempere (54) i Cañizares (53).

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.