Valencia CF01 marzo 2024

Mestalla és la casa de tots

El Valencia CF alçarà una bandera representativa a la part alta del Camp de Mestalla per a simbolitzar la Zero Discrimination

El Valencia CF hissarà una bandera representativa en contra de la discriminació, en qualsevol de les seues formes, al Camp de Mestalla amb motiu del Dia 1 de març -Dia Mundial de la Zero Discriminació-. Esta és una iniciativa pionera en el panorama del futbol mundial i que reflectix, una vegada més, la lluita del Club contra qualsevol tipus de discriminació, recordant que el Camp de Mestalla és la casa de tots.

Ramón Villanueva col·loca setmanalment i, des de fa més de 20 anys, a la part alta del fons nord del Camp de Mestalla les banderes de tots els clubs de LALIGA EA Sports segons la seua classificació, una peculiaritat que fa diferent al nostre centenari estadi. A partir d'este divendres, 1 de març, alçarà -a la part alta del fons sud-una nova bandera, la bandera de tots.

Este nou símbol valencianista servirà per a recordar els valors de l'afició del Valencia CF entre els quals destaca la valentia per a posicionar-se davant qualsevol tipus de discriminació, la lleialtat, la familiaritat, la solidaritat i que anima sempre des de la passió i el respecte.

La bandera VCF World-Zero Discrimination està confeccionada amb els colors representatius de totes les banderes del món i en la qual predominen els colors més utilitzats en cadascuna d'elles.

Esta innovadora iniciativa suposa un altre fet més que demostra la implicació i la importància del projecte VCF World-Zero Discrimination per a l'entitat valencianista.

VCF World-Zero Discrimination

El Valencia CF va posar en marxa a inicis d'esta temporada VCF WORLD – ZERO DISCRIMINATION, un nou projecte de caràcter 100% social que aglutina totes les iniciatives dutes a terme amb este propòsit i que respon a la vocació vertebradora i solidària per a contribuir de manera positiva a millorar la societat que ha acompanyat al Club des de la seua fundació en 1919.

Sota este lema el Valencia CF ha dut a terme l'elaboració d'un decàleg contra la discriminació que arreplega valors aplicables tant a l'interior del Camp de Mestalla com fora de l'estadi, així com un taller contra el racisme per als jugadors de l’Academia VCF en el que va participar Diakhaby i nombroses accions de transmissió de valors, suport a col·lectius desfavorits i reinserció social.

El Valencia CF i la Fundació VCF treballen en favor dels col·lectius més vulnerables i reivindiquen amb fets el seu ferm posicionament en contra de qualsevol forma de discriminació com el racisme, el bullying o l'homofòbia, entre altres.

 

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.