Fundació VCF03 mayo 2024

Montroi dedica a Cerveró el seu mural de la 'III Ruta d´Art Urbà VCF'

José Cerveró (Real de Montroi, 1949) va jugar al Valencia CF entre 1973 i 1983, guanyant la Copa del 79 i la Recopa i Supercopa d'Europa del 80

Montroi ja presumix de mural de la 'III Ruta d'Art Urbà VCF', una obra fruit del talent de Sucri i Furyo i que s'ha centrat en la figura de José Cerveró, nascut en Real de Montroi i que va defendre els colors del Valencia CF entre 1973 i 1983, pujant del Mestalla i formant part de la plantilla campiona de la Copa del Rei de 1979, de la Recopa de 1980 i de la Supercopa d'Europa de 1980. Precisament, Cerveró ja ha tingut l'oportunitat de veure el mural juntament amb els artistes.

Un mural que també fa un homenatge a l'ex president del Valencia CF Jaume Ortí, molt vinculat a Montroi ja que la seua mare va nàixer en esta localitat.

L'obra vist l'antiga seu la cooperativa vinícola de la localitat gràcies al treball de la Penya Valencianista d'Alcalans, que amb la III Ruta adquirix una major dimensió quant a la conservació del patrimoni històric.

La Ruta està organitzada per la Fundació VCF i la Diputació de València, a través de València Turisme, i en ella el Valencia CF és l'element vertebrador tant del sentiment com de l'arrelament de pertinença a la nostra terra valenciana, reforçant el seu atractiu com a potència turística de primer nivell. La Ruta és una mostra de l'arrelament local del Club al mateix temps que de la seua dimensió internacional: és una mostra de l'ADN VCF.

La III Ruta ja acull murals a Montroi i Beniatjar i en breu ho farà a Gavarda i Tavernes de la Valldigna. La II Ruta els mostra a Atzeneta d'Albaida, Alfafar, Gandia i Oliva; i la I ho fa a Cullera, Riba-roja de Túria i Sueca.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.