Valencia CF26 junio 2024

Mosquera: “Que Diego i jo estiguem en esta llista de la Selecció Espanyola per als JJOO és el resultat de la bona faena de l'equip”

El defensa del Valencia CF, protagonista en L’Informatiu de VCF Ràdio 

El defensa del Valencia CF, Cristhian Mosquera, ha sigut el protagonista de L’Informatiu de VCF Ràdio amb motiu de la seua inclusió i la de Diego López en la llista de convocats de la Selecció Espanyola de cara a la preparació dels Jocs Olímpics 2024.

Convocatòria

“Estic amb la família i quan s'han assabentat tots han vingut a abraçar-me i a donar-me l'enhorabona. Sabíem que eixia hui, estàvem esperant amb ganes este moment i estic molt content d'esta oportunitat que ens brinda Santi Dénia i ara toca aprofitar-la”.

Jocs Olímpics

“És una experiència que qualsevol futbolista voldria tindre i a donar el millor de mi i a demostrar que meresc ser ací també. Ara tenim una responsabilitat alta, hem de deixar a Espanya el més amunt possible”.

Jugadors del Valencia CF

“Sabíem que érem diversos els que érem ací prop d'eixa possibilitat, però bo, al final això també recau en ells. Que Diego i jo hàgem anat és cosa també de l'equip, no sols de nosaltres dos. És el resultat que s'ha fet una bona faena i que tots han aportat perquè dins de l'equip hi haja jugadors que puguen anar a la Selecció”.

Gran temporada individual

“Moltes vegades em pregunten que com descriuria esta temporada i la veritat és que cada vegada es van presentant coses que la fan millor a la temporada. Coses que al principi no m'imaginava que pogueren passar. Al final Déu sap el que fa, li ho pose tot a les seues mans i ell em porta. Estic molt content d'esta temporada, és una campanya somiada”.

Temporada 23-24

“Ha sigut una temporada bastant bona, cal tindre en compte que al final és la nostra primera temporada per dir-ho així en 1a i estem molt contents. Tot això és gràcies a l'equip, a l'entrenador, cos tècnic, companys que, gràcies a ells hem fet una bona temporada grupal”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas