Valencia CF25 abril 2024

Mundicromo es converteix en Official Supplier del Valencia CF i llança l'exclusiva col·lecció de targetes Football Treasures – Valencia CF

Ja està disponible a les Tendes Oficials del Valencia CF, la nostra tenda en línia, tendes especialitzades i www.mundicromo.com

El Valencia CF ha arribat a un acord amb Mundicromo com Official Supplier del Club per a llançar les targetes col·leccionables Football Treasures - Valencia CF.

Arran d'esta vinculació Mundicromo, marca de referència en el món dels col·leccionables, posa a la disposició dels aficionats del Valencia CF una nova i exclusiva col·lecció de targetes acuradament dissenyades dels nostres jugadors que ja està disponible a les Tendes Oficials del Valencia CF, la nostra tenda en línia en tendes especialitzades i en www.mundicromo.com.

Targetes base, hologràfiques, variants úniques i edicions limitades, autògrafs, memorabilia i elements identificatius dels equipaments oficials… Cada targeta inclou estadístiques i informacions de cada futbolista i captura l'essència del Valencia CF de manera atractiva i nova en l'àmbit del col·leccionisme esportiu.

Football Treasures – Valencia CF honra a la nostra plantilla, a l'emblemàtic Camp de Mestalla i a la nostra afició. Cada caixa de la ‘Idols Edition’ té un preu de 20 euros i inclou 30 targetes d'edició limitada (Cartes ADNVCF, Internacionals, Top Players, Young Stars, Idols…), entre les quals podràs trobar targetes de memorabilia o autògraf, incentius addicionals per als col·leccionistes més exigents.

Fes-te amb esta col·lecció única i 100% valencianista!

Més informació sobre Mundicromo ACÍ

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.